ΠΡΟΦΙΛ

Η Amare Yachting είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα. Ναυλώνουμε ιστιοπλοϊκά σκάφη, με καπετάνιο ή με πλήρωμα οργανώνοντας ιστιοπλοϊκές διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων.

Οι διακοπές σας με ιστιοπλοϊκό σκάφος είναι ο ορισμός της ξέγνοιαστης απόλαυσης. Στην Amare Yachting, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και είμαστε ένας συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε για την αναψυχή σας.

 Ο στόλος των σκαφών είναι ιδιόκτητος και λειτουργεί από την εταιρεία μας. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε τον πλήρη έλεγχο όλων των εργασιών επισκευής και συντήρησης, ώστε η υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των σκαφών και του σχετικού εξοπλισμού τους, να είναι διασφαλισμένη.

Η ομάδα μας αγαπά τη θάλασσα και αποτελείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο τους, γνώση των ελληνικών θαλασσών και νήσων και θα σας προτείνουμε τα καλύτερα σημεία για αγκυροβολία και αναψυχή.

Γιατί εμάς

Στόχος μας είναι, να σας προσφέρουμε ξέγνοιαστες διακοπές διασκέδασης. Για εμάς, αυτό σημαίνει να διασφαλίζουμε πρωτίστως την ασφάλεια σας και να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες όταν και όπου τις χρειάζεστε. Για να το επιτύχουμε, βασιζόμαστε στον πλήρη λειτουργικό έλεγχο του στόλου μας και στην τοπική γνώση των ελληνικών θαλασσών και νήσων.

Κάθε ιστιοπλοϊκό που ναυλώνουμε είναι δικό μας και έτσι μπορούμε προσωπικά να εγγυηθούμε την άριστη κατάσταση κάθε σκάφους και την πλήρη συμμόρφωση με όλους τους σχετικούς κανονισμούς ασφαλείας.

Εμείς προσωπικά φροντίζουμε το στόλο μας όλο το χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι διασφαλίζουμε ότι οι χειμερινές εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται σύμφωνα με υψηλά πρότυπα, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη κατάσταση των σκαφών για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εμείς οι ίδιοι ναυλώνουμε τα σκάφη μας (συνεργαζόμενοι και με γραφεία εξωτερικού) και συντονίζουμε ιστιοπλοϊκές διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων. Αυτή η εξειδίκευση, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με τις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ακριβείς και αξιόπιστες συμβουλές για : τις καλύτερες διαδρομές ιστιοπλοΐας και πλεύσης, καταπληκτικά σημεία εκτός διαδρομής, πράγματα που πρέπει να δείτε σίγουρα, τι πρέπει να προσέξετε, ή τί να αποφύγετε.

Με τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών σε όλα τα νησιά που δραστηριοποιούμαστε. Οι συνεργάτες μας θα είναι στη διάθεσή σας, σε κάθε λιμάνι για να σας προσφέρουν έξυπνες τοπικές συμβουλές και πλήρη λειτουργική υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες σας.

AMARE YACHTING

supervised_user_circle

 300

HAPPY CLIENTS
explore

1523

DESTINATION EXPLORED
directions_boat

 2

YACHTS